Spring naar de inhoud

CHUCKIT! – MAX GLOW ULTRA SQUEAKER BALL GROEN

10.35 (incl. BTW)

Verwachte leveringsdatum 24-09-2024 (meestal eerder)

2 op voorraad

  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retour (*)

SKU: 029695431425 Categorieën: , ,

Chuckit!® heeft 2 van zijn best verkopende speeltjes gecombineerd – de Chuckit! Ultra Squeaker Ball en de Chuckit! Max Glow® Ball – gecombineerd tot één speeltje waar uw hond dol op zal zijn! Gemaakt van chemisch en biologisch inert fotoluminescent materiaal, gloeit dit apporteerspeeltje in het donker en laadt het snel op onder een felle lichtbron. Met een diameter van 6,25 cm is de Chuckit! Max Glow Ultra Squeaker Ball gebruikt worden met elke Chuckit! Launcher. Het biedt dezelfde hoge stuiter waar Chuckit! fans van zijn gaan houden en heeft de gepatenteerde Ultra Squeaker om honden betrokken te houden bij het spel. Maak Fetch Happen® dag en nacht met de Chuckit! launcher. Max Glow Ultra Squeaker.PRODUCT OPMERKING: Alleen voor spelen onder toezicht. Ken uw hond en kies het juiste formaat en type speelgoed om verstikking of andere schade te voorkomen. Inspecteer dit speeltje regelmatig; als het speeltje beschadigd is of als er onderdelen loskomen, verwijder dan het speeltje en de onderdelen uit het spel. Dit is geen speelgoed voor kinderen.

 

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CHUCKIT! – MAX GLOW ULTRA SQUEAKER BALL GROEN” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Promotie Producten

* De meeste producten kunnen probleemloos geretourneerd worden. Uitzonderingen daarin kunnen zijn (voorbeelden, doch niet gelimiteerd) gebruikte producten (gebruikte pompen, filters, ...), verpakkingen die na opening logischerwijs niet geretourneerd kunnen worden (voorbeeld: geopende voeding of snacks). Alle andere items kunnen beoordeeld worden wanneer je het product krijgt, dit gedurende 30 dagen na levering.

Praktisch voorbeeld: Je past een jasje voor je hond. Zo lang je het kaartje netjes laat hangen, kan je die zonder zorgen passen en indien de maat niet bevalt kosteloos terug sturen.
Opening Winkel Pleasure4Pets Diksmuide