Spring naar de inhoud

CHUCKIT! – MAX GLOW ULTRA FETCH STICK GROEN

15.14 (incl. BTW)

Verwachte leveringsdatum 26-09-2024 (meestal eerder)

2 op voorraad

  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retour (*)

SKU: 029695431432 Categorieën: , ,

Maak Fetch Happen® dag en nacht met de Chuckit!® Max Glow® Ultra Fetch Stick. Gemaakt van fotoluminescent materiaal dat zowel chemisch als biologisch inert is; dit hondenspeeltje gloeit in het donker en laadt op onder elke felle lichtbron. Voor langdurig speelplezier is de Max Glow Ultra Fetch Stick gemaakt van duurzaam rubber van hoge kwaliteit dat zacht is voor de bek van je hond als hij de stick apporteert, maar ook duurzaam genoeg om zachtjes op te kauwen. Laat Fetch Happen op elk moment van de dag met de Chuckit! Max Glow Ultra Fetch Stick.PRODUCT OPMERKING: Wij raden u aan toezicht te houden op uw hond tijdens het spelen en het speeltje bij uw hond weg te halen als het beschadigd raakt of als onderdelen losraken. Stop het gebruik als het speeltje beschadigd is. Geen enkel hondenspeeltje is onverwoestbaar en elke hond gaat anders om met zijn speelgoed. Door onder toezicht te spelen, gaat het speelgoed van uw hond veel langer mee.

 

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CHUCKIT! – MAX GLOW ULTRA FETCH STICK GROEN” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Promotie Producten

* De meeste producten kunnen probleemloos geretourneerd worden. Uitzonderingen daarin kunnen zijn (voorbeelden, doch niet gelimiteerd) gebruikte producten (gebruikte pompen, filters, ...), verpakkingen die na opening logischerwijs niet geretourneerd kunnen worden (voorbeeld: geopende voeding of snacks). Alle andere items kunnen beoordeeld worden wanneer je het product krijgt, dit gedurende 30 dagen na levering.

Praktisch voorbeeld: Je past een jasje voor je hond. Zo lang je het kaartje netjes laat hangen, kan je die zonder zorgen passen en indien de maat niet bevalt kosteloos terug sturen.
Opening Winkel Pleasure4Pets Diksmuide