Spring naar de inhoud

Mera Care – Adult Light – 1kg – Fresh Chicken

6.25 (incl. BTW)

Verwachte leveringsdatum 26-09-2024 (meestal eerder)

4 op voorraad

  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retour (*)

SKU: 4025877630262 Categorieën: , ,

CARE Adult Light Chicken Optimale spijsvertering en maximale gezondheid Voor uw hond, die alles krijgt wat hij nodig heeft voor een gezond en gelukkig hondenleven. Care Adult Light Chicken – Voor de gezondheid en het welzijn van uw hond. Wij richten ons op kwaliteit en transparantie. Ons hondenvoer bevat tot 83% dierlijke eiwitten dankzij de toevoeging van vers vlees. Dit betekent dat je hond de essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft om actief, gezond en gelukkig te zijn. Bovendien gaat bij elke aankoop van een verpakking mera CARE 50% van de winst direct naar dierenwelzijn. Wij zijn ervan overtuigd dat honden en andere dieren over de hele wereld een veilig en liefdevol thuis verdienen. Jouw aankoop steunt dierenwelzijnsorganisaties en stelt ons in staat om de wereld een betere plek te maken voor onze harige vrienden.

Adult Light Kip is de perfecte keuze om je hond de voeding te geven die hij echt verdient. Samen kunnen we een wereld creëren waarin alle dieren gelukkig en gezond kunnen leven.

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mera Care – Adult Light – 1kg – Fresh Chicken” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Promotie Producten

* De meeste producten kunnen probleemloos geretourneerd worden. Uitzonderingen daarin kunnen zijn (voorbeelden, doch niet gelimiteerd) gebruikte producten (gebruikte pompen, filters, ...), verpakkingen die na opening logischerwijs niet geretourneerd kunnen worden (voorbeeld: geopende voeding of snacks). Alle andere items kunnen beoordeeld worden wanneer je het product krijgt, dit gedurende 30 dagen na levering.

Praktisch voorbeeld: Je past een jasje voor je hond. Zo lang je het kaartje netjes laat hangen, kan je die zonder zorgen passen en indien de maat niet bevalt kosteloos terug sturen.
Opening Winkel Pleasure4Pets Diksmuide