Spring naar de inhoud

Happet – Kattenbak Mat – 45x60cm – Grijs

9.58 (incl. BTW)

Verwachte leveringsdatum 24-09-2024 (meestal eerder)

2 op voorraad

  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retour (*)

SKU: 5907708647177 Categorieën: , ,

Kattenbakmatten Welk type kattenbakvulling je ook gebruikt of welk type kattenbak je ook koopt, een beetje rommel is onvermijdelijk. Katten springen uit de kattenbak en gooien de kattenbakvulling weg, of verstrooien de kattenbakvulling en begraven zo hun uitwerpselen. Je huisdier kan ook per ongeluk in zijn eigen uitwerpselen stappen en vieze vlekken op de vloer achterlaten. De oplossing zijn kattenbakmatten! Een kattenbakmat verlost je van de stress en het gedoe om de door je kat gemorste kattenbakvulling op te ruimen. Leg de mat gewoon voor de kattenbak of eronder (met een ruime marge rondom) om de kattenbakvulling van de poten van je huisdier op te vangen. Je kunt de kattenbakvulling van de mat afzuigen of in de prullenbak schudden. Kattenbakmatten: Houden de meeste kattenbakvulling tegen die de kat morst. Ze zijn zacht voor de poten van de kat. Ze hebben antislipeigenschappen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken. Ze beschermen de vloer. Ze zijn waterdicht. De matten zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Je kunt gemakkelijk het juiste product kiezen voor jouw behoeften en de grootte van je kattenbak. S – 40 x 50 cm M – 45 x 60 cm L – 55 x 75 cm Beschikbare kleuren: koffie, crème, grijs, zwart. Door de donkere kleuren van de mat is de gemorste kattenbakvulling minder zichtbaar, wat handig is als je bijvoorbeeld gasten hebt.

Merk

Promotie Producten

* De meeste producten kunnen probleemloos geretourneerd worden. Uitzonderingen daarin kunnen zijn (voorbeelden, doch niet gelimiteerd) gebruikte producten (gebruikte pompen, filters, ...), verpakkingen die na opening logischerwijs niet geretourneerd kunnen worden (voorbeeld: geopende voeding of snacks). Alle andere items kunnen beoordeeld worden wanneer je het product krijgt, dit gedurende 30 dagen na levering.

Praktisch voorbeeld: Je past een jasje voor je hond. Zo lang je het kaartje netjes laat hangen, kan je die zonder zorgen passen en indien de maat niet bevalt kosteloos terug sturen.
Opening Winkel Pleasure4Pets Diksmuide