Spring naar de inhoud

I Love Happy Cats – Anneleen Bru – Devin – Ongeparfumeerde Kattenbakvulling – 12kg – 174151

(1 klantbeoordeling)

12.55 (incl. BTW)

Verwachte leveringsdatum 25-09-2024 (meestal eerder)

16 op voorraad

  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retour (*)

SKU: 4047059481233 Categorieën: , , ,

de d&d home devin geurloze kattenbakvulling van d&d home | i love happy cats is ontworpen in samenwerking met kattengedragstherapeut anneleen bru om de beste kattenbakvulling te bieden die je kat ooit heeft gebruikt. Katten hebben duizenden jaren geleefd en zich ontwikkeld in een woestijnachtig klimaat en daarom verkiezen ze een geurloze, fijne kattenbakvulling die zacht is voor hun gevoelige pootjes. Voor jou als verzorger is de devin kattenbakvulling makkelijk en zuinig in gebruik doordat deze natuurlijke klei zeer absorberend is en zeer snel klontert. Deze 100% witte bentoniet kattenbakvulling geeft nauwelijks stof af en bijgevolg blijven de pootjes van je kat en je vloer droog en proper. Je kat zal er dol op zijn! happy tip! schep je kattenbak elke dag minstens 1 à 2 keer proper. Behandel je kattenbak alsof hij de luier van een baby is en houd hem altijd schoon!

1 verkoopseenheid bevat 1 stuk(s)/set(s)

1 unité de vente contient 1 piece(s)/set(s)

Gewicht 12 kg
Afmetingen 48 × 33 × 12 cm
Merk

1 beoordeling voor I Love Happy Cats – Anneleen Bru – Devin – Ongeparfumeerde Kattenbakvulling – 12kg – 174151

  1. Els De Keijser

    Product is super absorberend en gezien de kattenbakvulling niet geparfumeerd is hebben wij geen last gehad van vieze geurtjes. De korreltjes zijn zeer licht (vandaar de goede absorberende eigenschap) en blijven daardoor hangen tussen de pootjes waardoor er wel meer korreltjes uit de kattenbak liggen. Maar anders een heel goed product.

    • Pleasure4Pets

      Hoi Els,
      blij te lezen dat jullie tevreden zijn over deze kattenbakvulling/dit kattengrid.
      We horen er enorm veel lof over.
      Dank je voor de beoordeling van dit product.

      Groetjes,
      Domi en Sanne
      Pleasure4Pets

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Promotie Producten

* De meeste producten kunnen probleemloos geretourneerd worden. Uitzonderingen daarin kunnen zijn (voorbeelden, doch niet gelimiteerd) gebruikte producten (gebruikte pompen, filters, ...), verpakkingen die na opening logischerwijs niet geretourneerd kunnen worden (voorbeeld: geopende voeding of snacks). Alle andere items kunnen beoordeeld worden wanneer je het product krijgt, dit gedurende 30 dagen na levering.

Praktisch voorbeeld: Je past een jasje voor je hond. Zo lang je het kaartje netjes laat hangen, kan je die zonder zorgen passen en indien de maat niet bevalt kosteloos terug sturen.
Opening Winkel Pleasure4Pets Diksmuide