Spring naar de inhoud

Adjustable Stand + 2 Bowls 1,6l Happet – 1st – Happet

20.36 (incl. BTW)

Verwachte leveringsdatum 25-09-2024 (meestal eerder)

2 op voorraad

  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retour (*)

SKU: 5907708616142 Categorieën: , ,

In hoogte verstelbare standaard met twee voerbakken Voor middelgrote en grote honden Een verstelbare voerbakstandaard is een investering voor jaren! Je kunt hem gemakkelijk aanpassen aan de groeiende lengte van je puppy en daarna gebruiken voor je volwassen hond. Dankzij het verstelsysteem kun je de hoogte precies aanpassen aan wat je huisdier nodig heeft. Ons product biedt vooral grote honden meer eetcomfort. Het zal ook gewaardeerd worden door viervoetige senioren, voor wie een hoogteverstelling hun gewrichten ontlast tijdens het eten. een verademing voor oudere en grotere honden – we zorgen voor de gewrichten van uw huisdier een gemakkelijke reiniging – elke voerbak kan apart verwijderd en gewassen worden voldoet aan de behoeften van uw hond – de hoogte wordt door u bepaald, dus u kunt er zeker van zijn dat de standaard geschikt zal zijn voor uw huisdier aankoop voor jaren – kan gebruikt worden tijdens het hele groeiproces van uw puppy en vervolgens dienen voor een volwassen hond De standaard heeft rubberen tandvlees dat stabiliteit biedt en bewegingen voorkomt. Je hond zal het zeker waarderen dat zijn eten niet probeert weg te lopen, en jij geniet van een schoon huis. De set is gemaakt van roestvrij staal, door experts aanbevolen als het beste materiaal voor hondenbakken. Stalen kommen zijn duurzaam en bestand tegen beschadiging. Hun oppervlak is glad, zonder poriën of holtes. Hierdoor zijn ze gemakkelijk schoon te houden met elk hondendieet (droogvoer, natvoer en BARF). En dankzij het lage gewicht kun je hem bijna overal mee naartoe nemen – in de auto, in het bos of op vakantie. Voor welke honden? De 1,6 liter voerbakstandaard wordt aanbevolen voor grote rassen zoals: Border Collie, Boxer, standaard Pudel, Golden Retriever en andere honden van vergelijkbare grootte. Ieder van ons houdt ervan om maaltijden te vieren – om comfortabel te zitten en in alle rust van het eten te genieten. Zorg voor dit comfort voor je viervoeter en hij zal je zeker terugbetalen met een kwispelende staart en een lachende snuit. Diameter kommen: 21 cm Inhoud: 1,6 l Max. hoogte standaard: 42 cm Kleur standaard: zwart Kleur kommen: zilver Verkrijgbaar in drie maten.

  • Diameter kommen: 21 cm
  • Inhoud: 1,6 l
  • Max. hoogte standaard: 42 cm
  • Kleur standaard: zwart
  • Kleur schalen: zilver

kommen verkrijgbaar in drie maten.

Producten/Hond/Bowls/Metaal / Verstelbare standaard + 2 Bowls 1,6l Happet

Producten voor huisdieren/Hond/Bowls/Metaal

 

Gewicht 1.51 kg
Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Adjustable Stand + 2 Bowls 1,6l Happet – 1st – Happet” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Promotie Producten

* De meeste producten kunnen probleemloos geretourneerd worden. Uitzonderingen daarin kunnen zijn (voorbeelden, doch niet gelimiteerd) gebruikte producten (gebruikte pompen, filters, ...), verpakkingen die na opening logischerwijs niet geretourneerd kunnen worden (voorbeeld: geopende voeding of snacks). Alle andere items kunnen beoordeeld worden wanneer je het product krijgt, dit gedurende 30 dagen na levering.

Praktisch voorbeeld: Je past een jasje voor je hond. Zo lang je het kaartje netjes laat hangen, kan je die zonder zorgen passen en indien de maat niet bevalt kosteloos terug sturen.
Opening Winkel Pleasure4Pets Diksmuide